Loading products...
 

Lovelymine

Hos Lovelymine.dk sætter vi en stor ære i at yde den bedste kundeservice. Det er vigtigt for os at du altid føler, at du har fået den rigtige vejledning. Har du spørgsmål til størrelser, mangler ideer til gave, er du i tvivl om materiale eller andet, så fortvivl ej, du er altid mere end velkommen til at sende en mail til: [email protected], eller en sms/et opkald, mellem 9.00-14.00

Har du ideer eller ønsker til webshoppen, eller måske forslag til nye brands, som du synes passer ind i universet her hos Lovelymine.dk, vil vi gerne høre fra dig – du kan blot sende en mail med emnet: Webshop

Hver eneste ordre, uanset beløb bliver behandlet og sendt afsted med kærlighed fra Lovelymine.

Jeg glæder mig til at tage i mod dig.

  • Husk og følg os på Instagram: @lovelymine.dk. her vil der løbende blive postet billeder af nyheder, inspiration mm.
  • Du kan også følge med på vores
    Facebookside: https://www.facebook.com/lovelymine.dk/

FAQ

Leveringstid?

Leveringstid er 1-2 hverdage.

Hvad koster fragten?

Vi sender alle ordrer med GLS og prisen på fragten er normalt 29 kr. og fri fragt ved køb over 499 kr. Der vil dog være perioder, hvor vi har fri fragt på alle ordrer. Dette er kun gældende for ordrer i DK

Hvordan køber jeg?

Du finder det/de produkter du ønsker. Vælg størrelse på produktet og klik herefter på “tilføj til kurv” på produktsiden. Gå til indkøbskurven og udfyld dine leveringsoplysninger. Betal herefter med enten Dankort, MasterCard eller Visa.

Job hos Lovelymine

Lovelymine søger en webansvarlig med start så hurtigt som muligt

Stillingen vil som udgangspunkt være på 37 timer/ugen, men også mulighed for 25/30 timer.

Lovelymine er en webshop med børnetøj og interiør.

Lageret/kontoret ligger i Tybjerg, mellem Næstved og Ringsted, så det er et krav med kørekort/bil, da offentlig transport ikke er en mulighed.

Dine primære opgaver vil være:

  • Oprette nye varer/pakke varer ud
  • Pakke ordrer
  • Kundeservice
  • Photoshop
  • Forståelse for markedsføring
  • Produktbeskrivelse

Det er altså et krav du kan skrive og tale flydende dansk og har styr på gramatikken.

Du skal være udadvendt, imødekommende og serviceminded. Derudover er en vis fleksibilitet en nødvendighed, i forbindelse med messe/indkøb og andre begivenheder på shoppen. (Blackfriday, fødselsdag, jul, udsalg osv.)

Du skal være til rådighed i ugerne 29,30,31 samt uge 42. Der vil være dage, hvor vi arbejder om aftenen, ved specielle events – her forventes det at du er fleksibel og kan deltage. Det er selvfølgelig noget der planlægges forud.

Du skal kunne bruge Mac computer. Det er en fordel at have kendskab til photoshop. Du skal være kreativ og klar til at “gribe” en masse bolde.

Besidder du ovenstående og kunne du tænke dig at være en del af Lovelymine, så fortæl, hvorfor det netop er dig vi mangler.

I din ansøgning skal du lave 3 punkter, som du tænker du kan bidrage med. Det kunne f.eks. være ting du ser ændret på hjemmesiden, de sociale medier, eller andet?

Ansøgningsfrist: 29 marts 2019

Emne: Ansøgning

Sendes til: [email protected]

KH Stefanie

Skriv dit spørgsmål til mig

FÅ 15 % RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB! TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hvis du ikke er tilmeldt i forvejen, sender vi dig efter tilmeldingen, en mail med en rabatkode, som du kan bruge ved køb for minimum 299kr. Rabatkoden gælder på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Når du tilmelder dig, accepterer du vores fortrolighedspolitik.