Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,0062639713287354

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Nulstil Filtrer

  Alterna

  Hos Alterna har de siden 1997 arbejdet på at bringe det bedste frem i dit hår gennem luksuriøse hårplejeprodukter. Frem for at bruge kliniske ingredienser til produkterne, benytter Alterna sig af naturlige ingredienser, som er gode for dig og dit hår – og de arbejder ud fra begreberne Pure (rene), Proven (beviste) og Proffesional (professionelle).


  Pure (rene): Alterna arbejder ud fra filosofien om, at ingen hårplejeprodukter bør indeholde phtalater, sulfater eller parabener, da de anser disse for værende stærke og unødvendige tilsætningsstoffer. I stedet indeholder Alternas produkter de plejende og beskyttende ingredienser kaviar, seasilk, bambus og kendi-olie.


  Proven (beviste): Alterna har brugt over 15 år på at udvikle og gennemteste ingredienserne og de færdige produkter for at kunne gøre deres produkter højtydende og leverer, hvad de lover. Resultatet af disse undersøgelser er det vidunderlige enzym-system, Enzymetherapy ®, der hjælper med at forbedre optagelsen af væsentlige ingredienser.


  Proffesional (professionelle): Alterna har skabt højnede branchestandarder samt luksuriøse og ydedygtige produkter, der i den grad lever op til forventningerne hos salonerne og ikke mindst deres kunder, hvilket kun har kunne lade sig gøre med Alternas professionelle stylisters indsigt og ekspertise på området.


  Hvis du har fokus på miljøet, men samtidig gerne vil have resultatorienterede løsninger i form af synlige og vidunderlige resultater, så har Alterna de rette hårplejeprodukter til dig. Du kan samtidig forvente skønne detaljer såsom lækre dufte og flotte krukker og flasker.

  Læs mere Læs mindre
   

  Bliv en del af LovelyMine familien

  Tilmeld dig vores gratis kundeklub og spar 15% på alle nyheder.

  Gælder ved køb over 299,- og på ikke i forvejen nedsatte varer.

  Shop nu