Loading products...
  0,0012209415435791

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Vi sender til:
  banner

  Björk Hair

  Nyeste
   0
  • No products found
   

  Björk Hair er et miljøvenligt hårpleje mærke, udviklet i Sverige. Filosofien bag Björk er at høj kvalitet, håndværksmæssig præcision, sunde produkter og gode råvarer sagtens kan gå hånd i hånd med tanken om omsorg for natur og for os selv og vores børn. Mottoet bag dette er "Haircair with a purpose" hvilket betyder investering i naturen og miljøet omkring os. 


  Den slående ingrediens i Björks produkter er birkeekstrakt, der er kendt for at virke genopbyggende, styrkende og blødgørende effekt samtidig med at den virker opfugtende på hud og hår. Andre gode styrkede ingredisender er fx. solsikkeolie og alger. Med solsikkeolie virker produkterne farvebevarende og styrkede men uden at tynge håret i længderne. 

  Meget af emballagen er fremstille af 100% sukkerrør der er 100% bionedbrydeligt og kan derfor komposerers. Produktionen af Björks produkter angår i Sverige for at midske miljøpåvirkningen ved langvarrig transport, samt for at sikre kvaliteten af produktet lever op til den høje standard. 


  For at skåne dig og miljøet så meget som muligt, indeholder Björks Silver Shampoo derfor blåbærekstrakt der hjælper med at eliminerer de gule nuancer i håret med størte omtanke på dit blonde hår. 


   


  Björk invisterer i fx. Vi-Skogens træplantning i Afrika der bekæmper fattigdom og de negative klimaforandringer der er i nærområderne. For hvert 10. solgt produkt, donerer Björk 1 træ til Vi-Skogen. 

  Læs mere Læs mindre