Loading products...
  0,0012228488922119

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Vi sender til:
  banner

  DKNY

  Nyeste
   0
  • No products found
   

   


  DKNY


  DKNY, også kendt under navnet Donna Karan New York, blev lanceret i 1984. Sidenhen er det blevet en kæmpe succes i London, New York samt resten af verden. DKNY er kendt for sine flotte tasker og hele stilen, men også for de mange parfumeserier, hvis design pynter på enhver toilethylde. DKNY-parfumer findes i mange forskellige størrelser, således at dine behov kan dækkes på bedste vis. Parfumerne fra DKNY er skabt til kvinder og mænd i alle aldersgrupper og de sensuelle dufte passer til enhver type, og dermed vække dennes begejstring. DKNY står for eksklusiv og smart New Yorker-stil, og parfumerne fra DKNY understreger modehusets kvalitet og gode smag. Understreg dit look med en duft fra DKNY til enten mænd eller kvinder. DKNY-duftene er stilrene i deres udtryk, og med en underliggende sensualitet. Bestil dine favoritter fra DKNY på Flipsu og spar en masse. DKNY har et bredt udvalg af parfumer til kvinder. De mest ikoniske parfumer er “æble parfumerne” der har de skønneste søde og milde dufte.  DKNY Parfumer til kvinder


  DKNY Be delicious er en friske og klassiske æble duft, de sensuelle undertoner fra cedertræ blandet med den friske eksotiske blomster, giver en unik og meget genkendelig duft. Dufte er velegnet som en af de første eller til den yngre kvinde der fortsat ønsker en mild, let og legende duft. DKNY Golden delicious er til den moderne kvinde og rummer både appelsin, rose, sandeltræ og æble det skaber en gylden og luksuriøs duft der indhyller og giver en skøn duft til kvinder. En anden parfume der både findes som deodorant og som parfume er den nye Cashmere Mist en fløjlsblød, forførende og ren duft til den feminine kvinde. De friske duftnoter af marokkansk jasmin, liljekonval og bergamotte skaber en kvindelig duft sammen med de varme undertoner af sandeltræ, rav og musk skaber en krydret og varm duft.


  Hos flipsu har vi mange parfumer fra DKNY til kvinder, til meget billige priser. DKNY laver tit nye og forførende versioner af de kendte parfumer og de er derfor velegnede til dig der ønsker en ny forførende parfume på tilbud fra dit yndlingsmærke.

  Læs mere Læs mindre