Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,006105899810791

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Nulstil Filtrer

  Macadamia

  Macadamia Natural Oil er lavet af en kombination af olier fra de meget næringsrige macadamia nødder, der stammer fra Nordøst Austalien, og naturens mest nærende planter. Denne kombination sikrer, at håret og huden undgår at tørre ud, ikke virker glansløst og samtidig fedter olien ikke. Det er et globalt produkt, der er skabt til alle hår- og hovedbundstyper verden over og er kendt under navnet ”Verdens sundeste olie”, da dens høje indhold af sunde fedtsyre ligger på mere end 80 %.


  Produkterne fra Macadamia Oil indeholder en stor mængde Omega 3, 5, 7 og 9 fedtsyrer, som hver i sær tilfører noget godt til kroppen og immunforsvaret. De forhindrer og forebygger blandt andet mod flere former for kræft, hjertekarsygdomme, diabetes og andre fedmerelaterede sygdomme. Alle disse fordele er samlet i produkterne fra Macadamia Oil og skaber dermed optimal pleje, genopbygning og beskyttelse til både dit hår og hovedbund.


  I blandt hårprodukterne findes der både shampoo, conditioner, hårmaske, hårkur og en række stylingprodukter, der alle indeholder en stor mængde macadamia olie og argan olie. Blandt de populære produkter kan der nævnes Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Deep Repair Masque, som er en hårmaske, og Macadamia Reviving Curl Cream, som er en krøllecreme beregnet til styling.  

  Læs mere Læs mindre
   

  Bliv en del af LovelyMine familien

  Tilmeld dig vores gratis kundeklub og spar 15% på alle nyheder.

  Gælder ved køb over 299,- og på ikke i forvejen nedsatte varer.

  Shop nu