Loading products...
  0,0088291168212891

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Vi sender til:

  Maria Nila

  Nyeste
   

  Alle hårtyper er forskellige og kræver helt forskellige behandlinger, hvilket Maria Nila arbejder ud fra, når de producerer nye produkter til serien. Maria Nila er en svensk virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed og renhed. De producerer alle deres produkter fra Sverige, hvor virksomheden i 1999 blev lanceret af Ann Wikström og hendes mand, Ulf Wikström. Han omkom under en tsunami i Thailand i 2004, og Ann Wikström har siden valgt at donere en del af omsætningen til et børnehjem i Thailand, der huser børn og unge, der under samme tsunami mistede deres forældre.


  Alle Maria Nilas hårprodukter er skabt til at opfylde forbrugernes individuelle behov, og samtidig er de meget kvalitetsbevidste. Uanset om du har eksempelvis krøller, tykt eller tyndt hår, kan du gå på opdagelse i produktserien og finde et produkt, der passer til lige dine behov.


  De er især kendt for deres Maria Nila Palett, som er en farvebevarende serie med fem forskellige linjer. Her får man blandt andet Maria Nila Luminous Colour, som er til farvet hår, Maria Nila Structure Repair, der er en hårpleje til hår, der er skadet, tørt eller kemisk behandlet, og Maria Nila Colour Refresh, som er en hårkur, der har en nærende effekt og farvepigmenter, der er med til at opfriske hårfarven. 

  Læs mere Læs mindre