Loading products...
  0,0085251331329346

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Vi sender til:

  Wella

  Nyeste
   

  Wella har eksisteret i mere end 135 år og blev i sin tid stiftet i Tyskland af Franz Stroher, der havde en stor passion for hårkunst. Wella har igennem tiden vokset sig større, lanceret en masse nye og spændende tiltag og er dermed et af de største og mest succesfulde salonbrands i branchen i dag. Wella arbejder for at dele ud af deres store passion for hårprodukter, og de samarbejder derfor med førende stylister og frisører for at skabe de bedste resultater for deres kunder.


  Med Wellas produkter er man altid sikret kvalitet af højeste grad – de beskytter og plejer alle håret på den bedst mulige måde. Alle produkterne stimulerer sanserne og efterlader håret lækker blødt og med en behagelig duft. Serierne fra Wella består af både shampoo, conditioner, voks, hårspray, hårfarve og mange andre pleje- og stylingprodukter. De har blandt andet lavet den populære serie, Wella SP, hvor der findes produkter til både mænd og kvinder. Wella SP har blandt andet den linje af produkter, der kaldes Wella SP Color Save. Wella SP Color Save beskytter farvet hår, så farven ikke falmer og ændrer nuancer.


  Ønsker man en optimal og professionel pleje af sit hår uden at skulle besøge frisøren, så er Wella den helt rette serie at forkæle sig selv med.  

  Læs mere Læs mindre