Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 
Der er ingen produkter i din kurv!

Prismatch

Hos Lovelymine.dk har vi valgt at indføre prismatch op til 60 procent, da vi gerne vil sikre du får dine varer, til den bedste pris.

For at du kan opnå prismatch skal nedenstående punkter opfyldes. Prisen på produktet skal være fundet på en dansk webshop, vi matcher ikke fysiske butikspriser eller udenlandske webbutikker.

Du kan dokumentere ved at sende et direkte link, til vores kundeservice på: [email protected], med emnefeltet: “prismatch”

Følgende punkter skal opfyldes:

  • Varen skal være på lager i samme farve og størrelse hos konkurrenten på købstidpunktet (send direkte link)
  • Prisen og størrelsen skal fremgå på konkurentens hjemmeside på købstidspunktet
  • Det må ikke være et specieltilbud, køtilbud, udsalg, lagersalg eller et specielt event som f.eks. Blackfriday
  • Det må ikke være en unik rabatkode eller ligende, tilbuddet skal være synligt for alle
  • Tilbuddet skal være aktuelt i 24 timer hos konkurrenten
  • Tilbuddet må ikke være med mere end 60 %

HUSK: prismatch er en ekstra service vi tilbyder jer kunder, men det er ikke en service der er til diskussion. Det er altid op til os at vurdere om ovenstående er opfyldt. Vi forbeholder os rettighederne til at afvise et prismatch.

Hvis ikke den vejledende udsalgpris (altså den oprindelige pris) er ens på konkurrenten og vores webshop, vil det være op til os og vurdere, hvilken pris der er den korrekte

  • Har du lavet et køb der opnår fri fragt, men grundet prismatch kommer under Lovelymine.dk grænse for at få fri fragt, vil fragten tilføjes ordren. Fragtprisen vil være 29kr. med mindre andet aftales 

Du kan ikke forvente et prismatch, så send os altid ovenstående for godkendelse, hvis du vil være sikker

 

Priser:

Såfremt en vejledende udsalgspris ikke er korrekt, forbeholder vi os rettigheden til at kontakte kunden og annullere købet af det pågældende produkt. Vi vil altid informere kunden og tilbyde kunden produktet til den rigtige pris. Der kan forekomme tastefejl eller andet, som gør at et produkt eller en størrelse står med en forkert pris.