Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<

    Forslag

    Der er ingen produkter i din kurv!
     
     
     

    INTRODUKTION

     

    Denne persondatapolitik og samtykke beskriver hvordan Lovelymine (beskrevet i dokumentet som “Lovelymine” eller “Vi”) indsamler og behandler dine personlige oplysninger i henhold til dine købsrelaterede data, samt personlige data vi opbevarer og indsamler, herunder med hvilket formål vi gør dette. Herudover beskriver dette dokument, det samtykke, du giver til Lovelymine til at behandle dine personlige data. Hos Lovelymine har vi det som højeste prioritet og en naturlig del af vores virksomhed, at beskytte dine personlige data.

    Den dataansvarliges kontakt oplysninger:

    Lovelymine

    CVR: 36 94 15 37

    Råsøvej 23

    4160 Herlufmagle

    E-mail: [email protected]

    1. PERSONDATA

    Enhver form for information om identificeret eller identificerbar data, relateres til din persondata. Dette kan være oplysninger vedrørende Navn, Adresse, E-mail, Telefonnummer mv. Når du registrerer dig som kunde ved Lovelymine, gemmes dine personlige data navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse i en sikret elektronisk kundedatabase, der kun er tilgængelig for medarbejdere hos Lovelymine. Ved oprettelse hos Lovelymine søger vi udtrykkeligt dit samtykke og sikrer os, at du ved hvilke rettigheder du har samt hvilke oplysninger vi gemmer om dig og med hvilket formål. Vi opbevarer dine personlige oplysninger for at først og fremmest kunne sende dig dine bestilte varer, samt i henhold til forretningsbestemmelser, herunder at opfylde gældende bogførings lovgivning, om opbevaring af bestemte data i 5 år. Dine fortrolige oplysninger vil dog ikke blive opbevaret af os og vil derfor ikke være offentligt tilgængelige. Som beskrevet i punkt. Nr. 4. Skal vi for at kunne behandle din ordre, videregive visse personlige oplysninger til udvalgte tredjeparter. Dette indbefatter serviceudbydere til b.la. Logitisk, transport, bankvirksomhed, dette er i henhold til nødvendigheden for levering, betaling og emballering. Tjenesteudbyderne har kun tilladelse til at bruge dine personlige data til de respektive opgaver, for at give dig den bestilte tjeneste. Alt anden brug af din data er ikke tilladt, uden dit samtykke. I henhold til datalovgivningen, GDPR, har du altid ret til at tilbagekalde dit samtykke og få udspecificeret hvilke personlige oplysninger, Lovelymine opbevarer om dig. Hvis du ønsker yderligere information, bedes du kontakte [email protected], mærket GDPR, alle henvendelse behandles fortroligt.

    1.1. TILBAGEVENDENDE KUNDE

    Når du foretager et køb hos Lovelymine, kan du oprette dig som tilbagevendende kunde, hvilket giver dig adgang til en personlig, adgangskodebeskyttet konto. Det er kun muligt at tilgå medlemskontoen med e-mailadresse samt den adgangskode kunden selv har valgt ved registreringen eller ved ændring, den nye fremsendte kode. Koden er ikke synlig for Lovelymine’s medarbejdere eller tredjeparter, den kan ændres ved at trykke på profil og “mistet password”.

    1.2. VED KØB

    Ved køb hos Lovelymine vil der blive afsendt en automatisk genereret e-mail bekræftelse på købet, til den e-mail der er angivet ved ordreafgivelse. Denne e-mail vil omfatte dine angivede kontaktoplysninger, navn, adresse, e-mail, tlf., et autogenereret ordrenummer samt et samlet overblik over de bestilte varer og forventet leveringstid. Efter afsendelse af dine varer fra vores lager, vil du modtage en autogenereret forsendelsesbekræftelse indeholdende, ordrenummer og track & trace nr, til den e-mail du har angivet.  

    1.3 TREDJEPART

    Dine personlige oplysninger vil kun blive indsamlet og brugt af Lovelymine som ansvarlig databehandlings virksomhed. Dine personlige oplysninger vil aldrig offentliggøres, solgt eller videregivet til tredjepart uden samtykke.

    1.4. NYHEDSBREV SAMT SERVICE E-MAIL

    For at sikre en god oplevelse for vores kunder, vil vi løbende sende dig en række nyhedsbreve og service-emails. Dette gøres udelukkende med service formål og dine oplysninger vil ikke blive videregivet. Vi sender følgende mails:

    1.4.1 Når du køber på Lovelymine.dk vil du følge et loyalitetsprogram, der løbende sender mails ud med førudsalg, gode priser og eventuelle rabatkoder, du vil modtage mails målrettet at pleje dig som kunde.

    1.4.2 Som en service, vil vi løbende sende dig nyhedsbreve med opdaterede produkter og services hos os.

    1.4.3 Som kunde hos Lovelymine har du mulighed for at anmelde dine produkter via hjemmesiden, vi vil løbende anmode om eventuelle tilbagemeldinger på produkterne. Disse anmeldelser deles kun på hjemmesiden og vil under ingen omstændigheder blive delt med producenter, distributør eller andre.

    1.4.4 Vi afsender en automatisk servicemail, med produkter du har tilføjet indkøbskurven, såfremt du har skrevet din e-mail adresse. Denne autogenererede service-mail, har adgang til din e-mailadresse og navn, ingen andre personlige oplysninger.

    1.4.5 Ved udsolgte varer, er det muligt at lave et e-mail signup på denne vare, for at få mulighed for at blive påmindet når det ønskede produkt igen er på lager. Kun din registrerede email vil blive databehandlet, ingen andre personlige oplysninger vil gemmes eller deles med tredjepart.

    Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, enten i sign-up boksen på hjemmesiden eller køb. Det er muligt at undgå nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket i bunden, disse bliver afsendt med forskellige intervaller alt efter omstændighederne.

    1.5. KOMMENTARFELT OG CHATFUNKTION

    På hjemmesiden forefindes muligheden for at efterlade en kommentar eller chatte direkte med kundeservice. Det er muligt at stille spørgsmål helt anonymt og ved udfyldelse af e-mail/navn vil disse blive opbevaret som personlig data der ikke er offentligt tilgængeligt og vil ikke blive videregivet uden samtykke.

    1. COOKIES OG IP-ADRESSE

    Cookies gemmes på din pc, laptop/bærbarecomputer, tablet pc eller smartphone. Cookies er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre og personalisere din adfærd hos Lovelymine, så du får en bedre oplevelse. Cookies gemmes normalt i 12 måneder, men registrerer ikke dig som person, den genkender kun din ip, pc, bærbar eller laptop.Det er muligt at indstille sin browser til at advare dig, mod at en hjemmeside anvender cookies. Du kan også vælge at helt afvise tredjeparts cookies via din browser, dette kan b.la. Vejledes via dette link; http://youronlinechoices.com/den/dine-valg.Vi registrerer den IP adresse, på den computer, der er anvendt ved købet. Dette gøres udelukkende for at sikre Lovelymine kan fremvise dokumentation i tilfælde af misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget hos Lovelymine.Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

    1. ANVENDELSESDATA

    Hos Lovelymine anvender vi anvendelses data, der registrerer hvordan vores kunder navigerer på hjemmesiden. Herunder hvordan kunden kom til hjemmesiden, hvilke varer der købes og dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på hjemmesiden. Disse data indsamles for at forbedre helhedsindtrykket og optimere kundeoplevelsen af hjemmesiden, udvalget og funktionerne.

    1. TREDJEPARTS TJENESTER

    Hos Lovelymine samarbejder vi med forskellige tredjeparts services, der på vegne af Lovelymine b.la. registrer forbrugsmønstre og placerer cookies. Alt dette er anonymiseret, herunder er enhver detekteret IP-adresse også anonym, vi gemmer ikke personlige data til dette formål, som fx. Navn, adresse mv.

    4.1 BETALING

    Hos Lovelymine opbevares dine betalingsoplysninger hos et tredjeparts selskab. Med den respektive udbyder udveksles et id, for at kunne identificere transaktionen. Betalings-idet er unikt og refererer kun til betalingsudbyderen, Lovelymine og kunden, dette kan ikke anvendes andre steder.

    Lovelymine anvender følgende betalingsudbydere:

      • Mobilepay
      • Bambora
      • ePay

    Alle data er krypterede hos udbyderen og har du spørgsmål til opbevaringen af dine betalingsoplysninger, bedes du derfor rette henvendelse til betalingsudbyderen der er anvendt ved købet. Vi bistår gerne med oplysninger om betalingsudbyderen om du skriver en mail til: [email protected]

    4.2 KOMMUNIKATION

    For at kunne kommunikere med dig som kunde, anvender vi følgende tredjepartsleverandører:

    Zendesk

    Zendesk er en kommunikationsplatform, der anvendes i kundeservice. I Zendesk opbevares b.la. E-mailadresse, navn, ticket-id og den korrespondance du i givet fald har haft med kundeservice.

    I Zendesk opbevares også alle indkomne henvendelser via:

      • Telefon
      • E-mail
      • Chat
      • Facebook
      • Kommentarfelt på hjemmesiden

    4.3 MARKETING OG REMARKETING

    Trustpilot For at forbedre brugeroplevelsen ved anmeldelser via Trustpilot.
    Google analytics Bruges til kompleks webanalyse ved Google Inc.
    Google adwords Anvendes til retargeting formål for specifik, personificeret annoncering.
    Facebook Custom audiences Anvendes til at målrette reklamer til bestemtemålgrupper og for retargeting formål.
       
    Mailchimp Anvendes til at fremsende nyhedsbreve, retargeting mails mv.
    Mandrill En udsendelsesservice der håndterer mails til kunder herunder kvitteringer.

     

    Den dataansvarlige har ved databehandleraftalens ikrafttræden specifikt godkendt anvendelsen af ovennævnte underdatabehandlere til netop den behandling, som er beskrevet ud for parten. Databehandleren kan ikke – uden den dataansvarliges specifikke og skriftlige godkendelse – anvende den enkelte underdatabehandler til en ”anden” behandling and aftalt eller lade en anden underdatabehandler foretage den beskrevne behandling.

    4.4 LOGISTIK

    Til levering anvendes følgende tredjepartsleverandører:

    Vi anvender GLS & Dao til ordrehåndtering og levering af vores ordrer. De oplysninger GLS & Dao får videregivet er:

      • Navn
      • Adresse
      • Tlf.
      • E-mail
      • Ordre nr.

    4.5 TREDJEPARTS ANSVAR

    Hos Lovelymine påtages intet ansvar for samarbejdspartnere og tredjepartstjenesters privatlivspolitik. Hvis du ønsker uddybelse af disse politikker, kan du rette henvendelse direkte til disse firmaer eller til [email protected] så bistår vi gerne med oplysninger.

    1. DATASIKKERHED

    Hos Lovelymine er det en naturlig del af vores politik at tage vores ansvar vedrørende dine personlige data meget alvorligt. Vi vil derfor løbende træffe rimelige foranstaltninger af tekniske og organisatoriske karakter, for at sikre den korrekte brug og opbevaring af dine data. Komplicerede og krypterede tekniske og organisatoriske procedurer er med til at sikre de data vi behandler og indsamler om dig, imod ulovlig offentliggørelse og uautoriseret brug og adgang. Lovelymine kan ikke tage ansvar for uautoriseret adgang af udefrakommende uautoriserede personer eller organisationer, herunder fejl i dataoverførsel.

    5.1 ÆNDRINGER

    Vi forbeholder os til at kunne ændre i ovenstående privatlivspolitik til enhver tid for at imødekomme gældende databeskyttelseslovgivning og beskyttelse dine data.

    1. DINE RETTIGHEDER

    7.1 RET TIL INDSIGT

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge EU persondataforordningen artikel 15, ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, der kan henføres til dig. Disse kan dog være begrænset af hensyn til forretningshemmeligheder, kryptering eller/ og immaterielle rettigheder.

    7.2 RET TIL BEGRÆNSNING

    Ifølge data forordningen artikel 18 har du ret til at få begrænset behandlingen af dine data ved Lovelymine.dk i følgende tilfælde:

    popup image

    .. Tilmeld.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.