Loading products...
 

Lovelymine

 

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende til:

Råsøvej 23, 4160 herlufmagle Att.: Lovelymine

Returpakker må ikke sendes til pakkeboks eller posthuse, men kun med levering til Lovelymines adresse. Sendes de ikke til adressen, vil pakken gå retur til afsender. 

 

Udfyld den returseddel der er vedlagt din ordre

HUSK at notere dit ordre nr. som står på din følgeseddel/kvittering (modtaget med din ordre / på mail) og skriv, om du ønsker pengene retur eller en tilgodeseddel. Hvis pengene for varen ønskes retur, bliver de returneret til samme kreditkort, som er brugt ved købet. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi anbefaler, at du sender med track and trace, da vi ikke dækker beløbet for varer, der går tabt ved forsendelse. HUSK altid at få en kvittering, når du afsender en pakke, da dette er dit bevis på, at pakken er sendt. 

Omkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.

Du kan som køber derfor ikke sende en /flere vare(r) retur, med en forventning om at vi dækker dine fragtudgifter. Såfremt det er en reklamation kan andet aftales, men i disse tilfælde skal en returlabel sendes af Lovelymine, ellers kan vi ikke dække omkostningerne.

 

Du har også mulighed for at købe en returlabel via vores hjemmeside. Vi benytter GLS.

Du finder vores GLS returlabel her: 

https://lovelymine.dk/return-label.html

OBS: bruger du vores returlabel, er adressen en anden end ovenstående. Adressen vil være: TYbjergvej 12, 4160 Herlufmagle. Begge adresse modtager returpakker. 

Vi modregner 29 kr. fra returbeløbet, ved brug af vores GLS returlabel. Sender du varer retur fra forskellige ordrer, kan du sagtens nøjes med, kun at købe en returlabel. Du skal dog bare vedlægge alle ordrenumrene i returpakken. 

HUSK altid at få en kvittering på, at du har indleveret din returpakke og gem kvitteringen til du har modtaget dine penge retur. 

 

Bytteregler generelt:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra den dag du har modtaget dine varer. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du sende til:

Råsøvej 23 4160 Herlufmagle Att.: Lovelymine

Du skal:

Udfylde din returseddel Husk at notere dit ordre nr. som står på din følgeseddel (sendt sammen med din ordre) eller din kvittering (sendt til den mail, der er brugt ved købet.) Ønskes pengene refunderet, vil de blive udbetalt til det kreditkort, der er brugt ved købet. Dette er udelukkende grundet sikkerhedsmæssige årsager. Alle omkostninger i forbindelse med fragtomkostninger påhviler dig som køber.

Vi anbefaler, at du sender med track and trace, da vi ikke dækker pakker, der går tabt i posten. Med Track and Trace, kan din pakke altid spores. HUSK at få en kvittering på din pakke, det er dit bevis på at du har sendt den, såfremt den skulle blive væk.

Returpakker må ikke sendes til pakkeboks eller posthuse, men kun med levering til Lovelymines adresse. Såfremt din returpakke bliver sendt til en pakkeshop, vil den ikke blive afhentet og går derfor retur til afsender. Dette skyldes vi selvfølgelig ikke kan afhente pakker rundt omkring i diverse pakkeshops. 

Du kan også købe en returlabel via vores hjemmeside, vi bruger GLS. Det koster 29 kr. og beløbet vil blive modregnet din returpakke. Du kan downloade din returlabel her:  https://lovelymine.dk/return-label.html

Grundet den nye forbrugerlovgivning, har du som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med forbehold for, at du som forbruger selv hæfter for eventuel forringelse af varens værdi. Du har selvfølgelig ret til at prøve varen, uden at dette anses for en forringelse af varen. Mærker og andet emballage anses som en del af varens oprindelige værdi. Det er udelukkende lovelymine.dk, der vurderer varen og en eventuel forringelse heraf. Lugt af parfume eller røg anses for en forringelse af varen.

Alle returvarer bliver behandlet i løbet af 3-5 hverdage fra modtagelsen af pakken.

Såfremt du har betalt med dankort, kan der gå 1-5 bankdage, fra vi tilbagefører beløbet, til du har pengene retur. Har du betalt med Mastercard kan der gå op til 30 bankdage, før du har pengene retur.

Har du yderligere spørgsmål eller er uforstående overfor ovenstående, er du velkommen til at skrive en mail til:

[email protected], vi svarer mellem 9.00-14.00 på hverdage, længere svartid i weekenderne 

Såfremt Lovelymine.dk kører med fri retur, gælder dette kun ved brug af Lovelymine GLS-returlabel. Vi dækker ikke en returlabel, som er købt et andet sted, heller ikke selvom det er en GLS-label. Fri retur er kun, når Lovelymine reklamere med dette.

 

Fragt:

Vi sender med GLS eller DAO og sender din ordre afsted inden for 1-2 hverdage. Har du særlige ønsker til forsendelse, så kan du altid skrive en mail eller ringe til os. GLS leverer ikke i weekenden.

GLS med levering til pakkeboks i DK:

Ved køb under 499 kr.: 29 kr. Ved køb over 499 kr.: Fri Fragt

GLS med omdeling til erhverv/privat: uanset ordrebeløb: 39 kr.

DAO med levering til pakkeboks i DK: 

Ved køb under 499 kr.: 29 kr. Ved køb over 499 kr.: Fri Fragt

DAO med omdeling til erhverv/privat: uanset ordrebeløb: 29 kr.

 

Vi forbeholder os rettighederne til at ændre i fragtpriserne, men gør opmærksom på dette. I perioder har vi fri fragt uanset ordrestørrelse.

Vi forbeholder os rettighederne til at ændre valgt forsendelsesmetode, hvis beløbet overstiger 700 kr. Dvs. har du valgt DAO (pakkeshop eller hjemmelevering) og du har handlet for mere end 700kr. så har vi ret til at ændre til GLS, det vil ikke give yderligere omkostninger eller andet for dig som kunde.

 

OBS: Vi sender kun i Danmark, dvs vi ikke sender til udlandet på nuværende tidspunkt.

En ordre til udlandet, vil derfor blive annulleret, med mindre køber ønsker at betale en fragtpris på henholdvis:

Sverige: 300 dk. Kr.

Norge: 500 dk. Kr.

Vi forbeholder os rettighederne til altid at kunne annullere en ordre til udlandet, såfremt køber ikke ønsker at betale fragt.

 

IKKE afhentede pakker:

Såfremt en pakke ikke er afhentet indenfor den tidsfrist gls tilbyder, vil pakken gå retur til os. Såfremt kunden ønsker pakken annulleret, vil det koste et fragt gebyr på 50 kr. Beløbet vil blive modregnet fra ordren. Ønkser du alligevel din ordre, vil yderligere fragtomkostninger vurderes individuelt. Det er din opgave at kontakte os, ved en ikke afhentet pakke. Såfremt vi ikke hører fra dig, kontakter vi dig, men der er ikke frist for, hvornår vi skal tage kontakt. Denne måde er ikke en optimal måde at returnere en pakke på, da det ofte også kan tage meget længere tid og koster et gebyr på 50 kr. 

FÅ 15 % RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB! TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Hvis du ikke er tilmeldt i forvejen, sender vi dig efter tilmeldingen, en mail med en rabatkode, som du kan bruge ved køb for minimum 299kr. Rabatkoden gælder på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Når du tilmelder dig, accepterer du vores fortrolighedspolitik.