Loading products...
  0,0012290477752686

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  banner

  Clinique

  Nyeste
   0
  • No products found
   

  Clinique er et mærke med et stort sortiment af blandt andet cremer, makeup produkter, parfumer, rensesæt og solprodukter. Mange af deres kendte produkter fås også til mænd. Det har siden 1968 været et af de førende pordukter, når det kommer til for eksempel hudpleje. Her kan nævnes Moisture Surge, som er en af deres absolutte bestsellere sammen med deres mascara og deres 3-Trins System. Alle Cliniques produkter er mere end dermatologisk testet. De gennemgår både stabilitetstests, føletests, kliniske tests, øjenlægetests og tests af brugersikkerhed. De har ydermere en vision om at have en nettoudledning af CO2 på 0 inden 2020. Man kan altså med ro i sindet benytte deres skønne vifte af alverdens produkter. 


   


  CLINIQUE MOISTURE SURGE


  Når det kommer til Cliniques hudpleje produkter er deres motto "Ingen parabener. Ingen ftalater. Ingen parfume. Bare sund hud". Dette gør sig også gældende for deres Moisture Surge serie. Produkterne er fantastiske til tør hud, da de giver øjeblikkelig fugt, der varer ved. Topselleren er Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, der tilføre huden fugt i op til 72 timer, da den er baseret på en ny avanceret teknologi, der er med til at binde vandet i huden. Da det er en gelé creme, giver den friskhed på en helt ny måde end man eller er vant til. Den er desuden allergitestet og fri for olie, så man kan trygt benytte den. Som en ekstra bonus, tilfører cremen huden en smuk og sund glød. I serien Men finder man også en masse lækre cremer, der er ideelle til manden, der ønsker at forkæle sig selv lidt. Der er blandt andet Clinique For Men Oil Control Mattifying Moisturizer, der med fordel kan nævnes. Det er en moisturizer, der er med til at styrke huden, kontrollere talgproduktionen og stabiliserer fugtbalancen. 


   


  CLINIQUE MASCARA


  Når det kommer til mascara, er der mange kvinder verden over, der sværger til Clinique. Hos Flipsu finder man et bredt udvalg af deres mest populære varianter, som for eksempel Lash Power Mascara og Chubby Lash Fattening Mascara. Kundernes favori er dog uden tvivl Clinique High Impact Mascara. Den giver vipperne både fylde og længde. Den har ikke tendens til at klumpe på samme måde som andre mascare. Man kan næsten ikke gå galt i byen med dette vidunderlige produkt. Men når man nævner Clinique makeup kommer man heller ikke uden om deres foundations. Her er det Even Better-serien der hitter stort. Produkterne er dermatolog-udviklede, og kan benyttes til alle hudtyper. De giver et naturligt look, mindsker pigmentforandringer og beskytter endda imod solen med en faktor 15. Kan med fordel benyttes i forbindelse med 3-Trins systemet. 


   


  CLINIQUE 3-TRIN


  Dette er nok en af deres mest kendte produkter. Clinique var et at de første mærker, der udviklede en renseserie, hvor enhver slags hudtype bliver tilgodeset. Serierne er udviklet at hudlæger, så der er taget højde for, hvad huden har brug for. Der er endda et 3-Trins sæt til mænd, så der er ingen undskyldning for ikke at have en hud, der fremstår sund og frisk. Med Clinique 3-Trin renser man først huden, så huden er frisk og ren, derefter eksfoliérer man den, det vil sige, at man fjerner døde hudceller og overskydende olier. Til sidst tilfører man huden fugt, så man opnår den optimale fugtbalance. For at få det mest optimale resultat, bør sættet benyttes morgen og aften. I serien til mænd, er ansigtsrensen med til at rengøre hudens porer i dybden, og den blødgører samtidig skægget. 

  Læs mere Læs mindre

  FÅ 15 % RABAT PÅ DIT FØRSTE KØB! TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

  Hvis du ikke er tilmeldt i forvejen, sender vi dig efter tilmeldingen, en mail med en rabatkode, som du kan bruge ved køb for minimum 299kr. Rabatkoden gælder på alle varer, som ikke er nedsat i forvejen. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Når du tilmelder dig, accepterer du vores fortrolighedspolitik.