Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,00080609321594238

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Favoritter Søg
   
   

  Go Baby Go

  Go Baby Go er et dansk designet mærke - og vi er vilde med det. Med Go Baby Go kravlestrømpebukser er din baby godt udrustet til de første kravletag, da de bløde gummidutter på knæ og fødder hjælper din baby godt på vej, uden at glide på glatte overflader. Go Baby Go strømper hjælper dit barn når han/hun begynder på de første skridt. Go Baby Go strømperne er ligesom strømpebukserne med bløde gummidutter, som sikre at dit barn står godt fast på glatte gulve.

  Ud over strømpebukser og strømper har de også lavet nogle Go Baby Go knæbeskyttere, disse kan bruges uden på andre bukser, dette beskytter både tøjet mod slitage på knæene, men også din babys knæ får ekstra beskyttelse ved hjælp af knæbeskytterne.

  Ud over at være super praktiske for de små børn, så er Go Baby Go også super behagelige at have på da de er lavet i blød bomuld, som giver dit barn fri bevægelighed, hvilket er meget vigtigt for deres motoriske udvikling.

  Go Baby Go er absolut en god investering for dit barn.

  Go Baby Go strømpebukser, strømper, knæbeskyttere og handsker findes alle i nogle fine farver, hvor der både er til drengene og til pigerne.

  Vi elsker Go Baby Go her hos Lovelymine, og det er vi sikker på at dit barn også vil gøre.
  Læs mere Læs mindre

  Alder

  • 1
  • 1
  • 3
  • 2
  • 3
  • 3
   
  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.