Loading products...
  0,0054490566253662

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv Favoritter Søg
   
   
  Vi sender til:
  banner

  Redken

  Nyeste
   0
  • No products found
   


  Redken


  Redken har en bred vifte af hårpleje, hårvoks, hårserum, hårspray og generelt hårprodukter til alle hårtyper.
Redken samarbejder med førende stylister og er udviklet af frisører med stort fokus på sart hovedbund, dette gælder både for produkterne inden for tykt hår, tyndt hår, fedtet hår, mod hårtab og farvet hår. Redken opstod i 1960, da den amerikanske skuespillerinde, Paula Kent, gik sammen med sin frisør, Jheri Redding, om at skabe hårpleje til personer, der var følsomme over for almindelige hårplejeprodukter.


   


  Deres hovedformål var at skabe hårpleje, der tager sig bedst muligt af både huden og håret, da Paula Kent selv i en længere periode oplevede irritation i hovedbunden og håret forårsaget af kemikalier fra diverse hårprodukter. Disse principper danner grundlag for virksomhedens brede sortiment og er siden blevet til række skånsomme kvalitetsprodukter. I dag er Redken ejet af L’Oreal, og deres hårprodukter er blandt de førende på verdensplan. De har udviklet en serie til alle hårtyper og -problemer både inden for styling og pleje, hvilket gør dem attraktive i branchen.


     Redken Hårpleje Shampoo og Conditioner


  Hårplejeserierne fra Redken indeholder både shampoo, balsam, silvershampoo, hårspray, skum, mousse, hårmaske, voks og mange andre hårprodukter. Hos Flipsu forhandler vi mange af Redken’s produkter til en billig pris. Med de mere end 50 år virksomheden har eksisteret, har de formåret at have et meget stort sortiment af produkter der hele tiden videreudvikles. Produkterne er meget henvendt til den moderne person, der ønsker et personligt plejeprodukt for bedst mulige resultat. Hvad enten du har tykt hår, ønsker hår med mere volumen, en shampoo mod skæl eller en voks der holder hele dagen, så har vi helt sikkert et produkt der passer. Blandt nogle af de mest populære serier kan Redken All Soft, Redken Extreme og Redken Color Extend nævnes. Redken All Soft går ind og reparerer og giver nyt liv til skadet hår.


   


  Redken Extreme indeholder en patenterende formel, der styrker håret kerne indefra, den renser håret på en mild måde og er velegnet til folk med skadet eller tørt hår. Redken Color Extend er et populært produkt til farvet hår, da den går ind og beskytter farven ved hjælp af en barriere i hårfibrene. Redken arbejder på at skabe hårprodukter ud fra banebrydende ingredienser kombineret med de nyeste teknologier, hvilket også gør, at man hurtig bliver afhængig af produkternes lækre egenskaber som konsistens og dufte. 


     Redken Silvershampoo


  Redken har en bredvifte af produkter hvoraf mange er revolutionerende inden for brancen. Her kan bl.a. nævnes Diamond Oil Glow Dry, som istedet for at “Blow dry” håret altså “Glow dryer” dit hår. Denne oile sørger for at de små flyvske hår holdes under kontrol og sikre et glansfuldt resultat uden at tynge håret. Ved gentagende føntørring vil håret tage skade, men denne olie er føntørringselskende, olie beriget og giver den hurtigste føntørring uden at beskadige håret. Den er som balsam for håret, du behøver bare ikke at skylle den ud som almindelig conditioner. Redken er også kendt for deres voks, hårspray, heatprotection, hårfarvespray og hårkur.


     Redken Styling


  Vi forhandler også et kæmpe udvalg af serien Curvaceous som giver flotte, spændstige og definerede krøller. Den er specielt udviklet af frisører, til at sørge for at krøller kommer til sin ret, uden at klaske sammen. Serien består af både en shampoo, conditioner, hårspray, creme og spray til at give krøllerne mere spil og bekæmpe krus.


   


  Serien Cerafill er udviklet til intensiv behandling, som fremmer hårets densitet og fyldighed. Produkterne er beriget med aminexil, som gør hårstråene tykkere og bekæmper hårtab, mens E-vitaminer og omega-6 plejer håret og sikrer en sund balance i hovedbunden. Håret vil blive fyldigere og mere glasfuldt. Serien består af Shampoo, Hårkur, intensiv behandling og conditioner. Herudover har Redken også en hel serie til mænd, som består af silvershampoo, moldingpaste, gel, shampoo til skæg mv.


   


  Den har en dejlig duft af maskulinitet og er derfor ideel til manden der går op i sit udseende uden at gå på kompromis med kvaliteten. Redken er skabt til dig der ønsker en personlig hårpleje der er skræddersyet til netop dit hår’s behov. Vi har alle forskellige pleje behov af håret, nogle har fedtet, andre fint, nogle tyndt og med Redken vil du altid kunne finde et hårprodukt der passer netop dig.

  Læs mere Læs mindre